Alpha - mini v2.0 under 10% av prisen til et minirenseanlegg!

KLIKK HER FOR PRISFORESPØRSEL ALPHA - MINI V2.0

MINIRENSEANLEGG

minirenseanlegg_bioforsk

Minirenseanlegg kan sies å være en mini versjon av det renseanlegget som finnes for rensing av det kommunale avløpsvannet.

Minirenseanlegg finnes i mange varianter og kan plasseres flere steder. Det vanligste er dog å erstatte den eksisterende kloakktanken med et minirenseanlegg. Kravet fra kommunen vil ofte være at eksisterende avløps anlegg må saneres og da vil det være naturlig å plassere minirenseanlegget der septiktanken ligger i dag.

minirenseanlegg_biovac
Biovac Minirenseanlegg

Les mer om minirenseanlegg hos bioforsk

 

ALPHA - MINI v2.0 VS MINIRENSEANLEGG

alpha-miniv2.0_alarm_for_tette_tanker
Alpha - mini v2.0 Alternativ til minirenseanlegg

Bestill Alpha - mini V2 her.

Til en brøkdel av prisen til et minirenseanlegg får du Alpha – mini v2.0. Alpha – mini v2.0 er en godkjent løsning for alarm varsling i tette avløpstanker. Prisen for et minirenseanlegg vil normalt ligge rundt et sekssifret beløp. Prisen for Alpha – mini v2.0 vil være under 10% av dette.

Flere huseiere vil si at innvesteringen i et minirenseanlegg er svært stor, men for mange er et minirenseanlegg den eneste løsningen. Dette er i de tilfeller der man ikke får godkjent eksisterende septiktank / avløpstank. Dersom man derimot får godkjent eksisterende septiktank / avløpstank vil Alpha – mini v2.0 være en svært mye rimeligere alternativ til et minirenseanlegg.

Noen kommuner vil ikke tillate annet en minirenseanlegg, mens andre tillater både automatisk alarm varsling fra anlegg med tette tanker (septiktanker / avløpstanker) og anlegg med et minirenseanlegg.

Kontakt oss for pris på Alpha - mini v2.0